Prototyping 5th of April 2010
At this point, the investigation is about how to get the maximum overall movement of the structure out of the 100 mm movement of each linear actuator.
Update 6th of april:
It's a bit hard to control how the two upper joints are acting (in relation to each other), but this seems to be a way to maximize the movement and beeing in control of the joints.
Paths and Traces
diaries,
linear actuator,
ping-pong
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
fedt. jeg kommer med en kommentar på den der lidt senere.
ReplyDeletekan det være riktig å anta at for å maksimere bevegelsen må de to fixpunkter sitte så tett som det lar seg gjøre?
ReplyDeletejeg tror du har en point der magnus, men det er nogle kontekstuelle/konceptuelle parametrer som bestämmer fikspunkterne. anyways, har opdateret med en film mere nu.
ReplyDeleteand yes, it also depends on how many fixed points you want. Do you want 2? or how du you like the idea of the wheel?
ReplyDeletejo længere nede du fikser din actuator jo større udsving for du jo for de 100 mm aktuering.
ReplyDeleteVil du ikke redegøre en lille smule for denne kommentar:
"(...) det er nogle kontekstuelle/konceptuelle parametrer som bestämmer fikspunkterne". Evt et animeret snit/gif eller bare en god gammeldags skitse på ternet papir.
se der har du fatt i noe. den nye filmen viser potensiale!
ReplyDeletepersonlig tror jeg du skal være forsiktig med å maksimere bevegelsen for mye.
ReplyDeletesynes det ligger en fin kvalitet i parasitten som bare beveger litt på seg der den sitter på stenen og tar imot sms
fixpunkternes afstand definierer jo ET's störrelelse i forhold til stenen/sitet, så for at få artikulere konceptet i konteksten må det hele ha en viss störrelse. vender tilbage med .snit
ReplyDeleteer enig med magnus at bevägelsen ikke skal overdreves. synes den er på et fint niveau i den siste film.
(sätter meget pris på jeres kommentarer og engagemang!)
check forresten efterklang linket til i höjrespaltens southpole youkebox. what a video!
nej det er ikke en opgave hvor det betaler sig at ovedrive. (jvf. størrelsforholdet i min skitse).
ReplyDeleteI forhold til hvor meget ET bevæger sig, og hvor synlig den er i konteksten, forestiller jeg mig, at de her tentakler evt. kan have mere 'krop'. Det er meget muligt at det smukke ligger netop i dette enkle rør, men tænker dog på om man kunne undersøge noget 'saks' (som du begynder på i 3. video).
Skal actuatoren være 'for enden' af tentaklen, eller skal den være en muskel der får tentaklen til at bevæge sig? Det sidste viser du i den 3. video. Jeg tror det er den vej du skal. Måske skal parallelogrammet udfordres.